PROGRAMACIÓ CONCERTS 2020-2021

OCGR-amb-moltes-ganes

CONCERT

amb moltes ganes!

ORQUESTRA DE CAMBRA DE GRANOLLERS​

Diumenge 27 de setembre de 2020

19 h

Teatre Auditori de Granollers

Els músics de l’Orquestra de Cambra de Granollers tenen moltes ganes de tornar a fer música en directe, de gaudir i fer gaudir, d’omplir la sala d’emocions a través de la seva música. Durant el concert es podrà sentir el Concert en La Major núm. 4 per a cordes d’Antonio Vivaldi. en homenatge a les víctimes de la Covid-19, així com obres com el Nocturn del Quartet núm. 2 d’A. Borodin o la Dansa Hongaresa núm. 5 de J. Brahms.

CONCERT familiar

Qui era en Carles Riera?

L’ OCGr i l’ Ensemble Salmoè.

Divendres 23 d'octubre de 2020

19 h

Sala Tarafa de Granollers

Ja fa 10 anys que ens va deixar en Carles. Però el seu llegat perdura en moltes de les activitats musicals que continuem fent.

En aquest concert, retrobarem. altra vegada, les seves inestimables aportacions: Tindrem el seu instrument de capçalera, el corno di bassetto. També farem una mica d’aquella història del clarinet que a ell tant li agradava, sempre explicada de manera pràctica, amb exemples instrumentals ben curiosos. Descobrirem personatges de les òperes de Mozart des d’un punt de vista ben peculiar. I acabarem amb un Rondeau (potser la seva forma musical preferida) de luxe interpretat amb un gran conjunt d’instruments de vent.

Tot plegat per que les noves generacions puguin continuar gaudint d’aquest fantàstic llegat.

CONCERT

Les partitures més estimades de la biblioteca d’en Carles.

L’ OCGr i l’ Ensemble Salmoè.

Divendres 23 d'octubre de 2020

20 h

Sala Tarafa de Granollers

Un concert en el que, simbòlicament, triarem les músiques més estimades de la biblioteca d’en Carles Riera i els hi donarem tota la vida musical a la que ell mateix ens tenia acostumats.

Podrem escoltar els seus habituals Divertimenti per a tres Corni di bassetto (que, en paraules seves: “Potser son les millors obres mai escrites per a tres instruments iguals”). Reviurem alguns dels Adagios que Mozart escrivia per a les reunions maçòniques (incloent-hi l’incomplert K.580a que va finalitzar el propi Carles). I acabarem amb la que era potser la seva obra preferida: La Gran Partita K.381 també de Mozart en una versió de quatre moviments que es va tocar en un concert ofert per Anton Stadler i el seu grup l’any 1784.

CONCERT familiar

Aquesta música em sona!

Orquestra de Cambra de Granollers
guió de David Puertas

Diumenge 29 de novembre de 2020

17:30 h

Sala gran Teatre Auditori de Granollers

Saps perquè algunes músiques es fan famoses i d’altres no? Com s’ho feien els compositors, fa 200 anys, sense el youtube? Quin és el secret per aconseguir que un tema musical es recordi durant molts anys? No sé si podrem respondre-ho tot, però segur que ho passarem bé escoltant alguns dels temes més populars de la música clàssica. Amb l’Orquestra de Cambra de Granollers i el guió de David Puertas.

CONCERT

Música Mítica.
Des de J.S.Bach fins a Queen

Orquestra de Cambra de Granollers

Diumenge 29 de novembre de 2020

19 h

Sala Tarafa de Granollers

Hi ha música que al llarg dels temps ha esdevingut Mítica. Pel seu entorn, per la seva temàtica, pel seu temps… per ella mateixa.

Hem preparat una petita tria per començar aquest viatge musical que ens acompanyarà al llarg de tota la Temporada.

Descobrirem plegats aquestes i altres obres que no deixen mai de sorprendre’ns.